Morbid obez olan Monica Riley şu an 317 kilo ve kilolu insanlarını aksine o zayıflamaya çalışmıyor. Hatta hedefi 450 kiloya çıkarak "Dünyanın en büyük kadını" unvanına sahip olmak.

Monica'nın planı yatağa bağlı hale gelip, sevgilisi Sid'in bakımına muhtaç olana kadar yağlı ve şekerli gıdalarla tıka basa beslenip kilo almak.

monica13İşin ilginç tarafı sevgilisi Sid bu amaçta Monica'ya sonuna kadar destek veriyor, hatta onu elleriyle besliyor.

Sevgilisinin sağlığını korumak için çabalayan pek çok insanın aksine 25 yaşındaki Sid, Monica için öğünler hazırlıyor; huni kullanarak özel hazırladığı kilo aldırıcı içeceği içiriyor.

monica12Monica sevgilisiyle aktif bir cinsel yaşamları olduğunu ve kilolarının buna engel teşkil etmediğini belirtiyor.

İngiliz Mirror gazetesine konuşan Monica şunları anlatıyor:

"Hedefim 450 kilo olup hareket edemeyecek hâle gelmek. Kendimi prenses gibi hissediyorum, Sid bir dediğimi iki etmiyor ve hedefim konusunda çok heyecanlı. Bu bizim için seks fantezisi ve hakkında sürekli konuşuyoruz. Sid şimdiden kanepeden kalkmama ve yatağa gitmeme yardımcı oluyor."

"İnsanlar bunu anlamayabilir ama ben yemeğe bağımlıyım ve 32 yaşına gelmeden hareket edemeyecek duruma gelmek istiyorum. Sid benim için her şeyi yapar, beni yıkayıp üzerimi değiştirir."

FACEBOOK'TA TANIŞTILAR


Geçtiğimiz Mayıs ayında Facebook üzerinden Monica ile tanışan Sid ona yardım ettiğini söylese de pek çok kişi ona kötülük ettiğini düşünüyor. Sid, Monica'nın kilo aldıkça sağlığının bozulacak olmasını gözardı ettiği için eleştirilerin hedefi oluyor.

Teksas doğumlu olan Monica iki yıl önce mide küçültme ameliyatı olarak zayıflamaya hazırlanırken bir anda fikrini değiştirmiş. Yedi kardeşi olan Monica çocukluğundan bu yana hep kilo problemi yaşamış.

Monica 17'inci doğumgününde. Monica 17'inci doğumgününde.