İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; çift, gece yarısı otoparka bıraktıkları otomobillerinin arka koltuğunda seks yapıyordu. O sırada silahlı iki hırsız arabanın camını çekiçle kırarak içeri girdi.

Richard Hefford ve suç ortağı, aracı çalıştırmadan önce çifti zorla dışarı attı. Hırsızlar araçta bulunan tablet bilgisayar ve bir miktar parayı da aldıktan sonra aracı terk etti.

Araç yarım saat sonra bulundu. Direksiyonda kalan kan izinden polis 29 yaşındaki Hefford'a ulaştı. DNA örnekleri gelene kadar, Hefford, aynı ay içinde gerçekleştirilen iki hırsızlıktan yakayı ele vermişti.

Eyres Monsell semtinde yaşayan Hefford bu suçlardan ötürü 21 Mart'ta 5 yl hapse mahkûm edildi. Dün ise video-konferans yoluyla katıldığı Leicester Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, iki hırsızlık suçuyla ilgili itirafta buludu.

Yargıç Michael Stephens, 5 yıllık hapis cezasını 7 ay daha uzattı. Stephens, "İki insanın araçlarının içinde soyulmasını ciddi bir suç olarak değerlendirmek zorundayım. Karanlık ssaatelrde yaşandı ve çift korunmasız bir durumdaydı" dedi.