İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; son üç aydır yan dairesinde yaşayan Amber Cathey (21), Çetin'den korktuğunu ve onu apartman idaresine şikâyet ettiğini söyledi.

Çetin'den korkusuna şok tabancası taşıdığını anlatan Cathey, genital bölgesinin fotoğrafını gönderdiği için onu fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Snapchat'ten engellediğini söyledi.

İLGİLİ HABERABD'yi kana bulayan saldırgan Türk çıktıABD'yi kana bulayan saldırgan Türk çıktı

Cathey, Çetin'in "çok ürpertici, kaba ve iğrenç olduğunu" öne sürdü.

ABD'yi şoke eden katliamın zanlısı olan Çetin'le aynı lisede olan Cathey, otomobilini otoparkta görünce, onunla karşılaşmamak için yolunu uzattığını da sözlerine ekledi.

Daily Mail'e konuşan bir başka sınıf arkadaşı ise Çetin'in sınıf arkadaşlarını taciz ettiğini ifade etti.

Uhlaine Finnigan Uhlaine Finnigan


Lisede onunla aynı sırada oturan 19 yaşındaki Uhlaine Finnigan ise, Çetin'in kızların kalçalarına dokunduğunu öne sürdü.

TÜRKİYE'DE YETİŞMESİYLE İLGİSİ YOK


Cathey gibi Finnigan da ondan uzak durduğunu ve onunla konuşan fazla kız olmadığını söyledi.

Finnigan, Çetin'in katliam yapacak kadar ileri gideceğini düşünmediğini fakat sorunlu olduğunu sözlerine ekledi.

Çetin'in Türkiye'de yetişmesinin saldırıyla bir bağlantısı olduğuna inanmadığını söyleyen Finnigan, "Patlamayı bekleyen saatli bir bombaydı. Bu kadınlara yönelik bir saldırıydı" dedi.

The Seattle Times gazetesine konuşan 19 yaşındaki Austin Hendrix de Finnigan'la benzer şeyler söyledi. Çetin'in lisede çocuklara musallat olduğunu söyleyen ABD'li genç, "Ortaokul ve lisedeki kızları taciz ederdi" ifadelerini kullandı.