İKBÜ 8. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarının onur konuğu olan Büyükerşen, “ Gençlerin arasında onların fikirlerinden yararlanarak, hafızamı, beynimi genç ve taze tutuyorum. Gençler için projeler gerçekleştirmek benim için en büyük mutluluk. Onlardan aldığım gençlik elektronları beni gençleştiriyor. Yetiştirdiğim öğrencilerin başarıları benim en büyük hazinem” dedi.

yilmaz-buyukersen

Altınbaş Vakfı tarafından kurulan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin (İKBÜ) 8. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ‘Onur Konuğu’ olarak katıldı.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin 8. Kuruluş Yıldönümü’ne ‘Onur Konuğu’ olarak çağrılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen konuşması sonunda, salonu dolduran öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

yilmaz-buyukersen_2

İKBÜ’nün 8. Yıl kutlamaları Bağcılar’da bulunan kampüste, Fatma Altınbaş Konferans Salonu’nda Rektör Prof. Dr Çağrı Erhan’ın konuşmasıyla başladı. Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş’ın konuşmasından sonra sahneye kutlamanın ‘Onur Konuğu’ Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen çağrıldı.

"GENÇLER İÇİN PROJELER GERÇEKLEŞTİRMEK BENİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK"

Üniversite ortamında gençlerle birlikte olmanın hazzını yaşadığını belirten Büyükerşen, “ Gençlerin arasında onların fikirlerinden yararlanarak, hafızamı, beynimi genç ve taze tutuyorum. Gençler için projeler gerçekleştirmek benim için en büyük mutluluk. Onlardan aldığım gençlik elektronları beni gençleştiriyor. Yetiştirdiğim öğrencilerin başarıları benim en büyük hazinem. İKBÜ’nün siz değerli öğretim üyeleriyle, öğrencileriyle aynı ortamda olmak büyük mutluluk.” dedi.

Salonu dolduran akademisyenler ve öğrenciler konuşmasını, ‘Papağan Hoca’ fıkrasıyla bitiren Büyükerşen’i ayakta alkışladılar. Başkan Büyükerşen’e İKBÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş plaket verdi. Törenin son bölümünde profesör ünvanı alan akademisyenlere belgeleri verildi. İKBÜ Rektörü Prof. Dr Çağrı Erhan’ın belgesini Büyükerşen sundu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından üniversitenin Uzaktan Eğitim Merkezinin açılışı yapıldı.