Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 9. kez “Çocuk Şenliği” düzenledi. Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde geçtiğimiz gün gerçekleşen etkinliğe; bu yıl ilköğretim öğrencileri başta olmak üzere, Sarıyer’den 267, EÇADEM’den (Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) 46, ASAM’dan (Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği) 41 olmak üzere 350’nin üzerinde öğrenci katıldı.



Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, 400’ün üzerinde aktif gönüllüsüyle başta Sarıyer ilçesi olmak üzere İstanbul’un çeşitli bölgelerinde ve Türkiye genelinde çok sayıda proje geliştirmeye ve bağışta bulunmaya devam ediyor. Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları kapsamında düzenledikleri şenliğin bu yıl 9.’suna imza attı.



Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı çocuk şenliğinde, çocuklar farklı ve güzel bir gün geçirirken, üniversite öğrencileri ise tekrar çocukluk günlerini yaşama fırsatı buldu. Çocuklar dev şişme oyuncakların, spor ve sanat aktivitelerinin yer aldığı ana şenlik alanında doyasıya eğlenirken, Koç Üniversitesi Odeon’da gerçekleştirilen müzikal, dans ve sihirbazlık gösterilerini merak ve heyecanla izlediler.

Koç Üniversitesi Gönüllüleri, başta Sarıyer’de olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki çalışmalarını sürdürmeye ve gönüllülük anlayışının yayılması konusunda tüm üniversite öğrencilerine örnek olmaya devam edeceklerini belirtti.