Bu proje ile ilgili olarak, açıklamanın hemen ardından farklı eleştirilerin yükselmesi dikkat çekti. Galatasaray yönetimince, projenin gerçekleşebilmesi için genel kuruldan yetki alınması gerektiği, bu yapılmazsa ileride dava konusu olabileceği gibi uyarılar yapıldı.

BİLGİ Mİ SIZDIRILDI?


Ayrıca Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırıları nedeniyle ülkede yas ilan edildiği bir günde böyle bir anlaşmanın yapılması da özellikle sosyal medyada yoğun eleştirildi. Kulislerde bir de iki günde yaklaşık yüzde 30 prim yapan Galatasaray hisselerindeki hareketlilikle ilgili içeriden bilgi sızdırılmış olabileceği yönünde iddialar dolaşıyor.

İLGİLİ HABEREmrah Başsan Galatasaray'da! Emrah Başsan kimdir?Emrah Başsan Galatasaray'da! Emrah Başsan kimdir?


Görüşüne başvurduğumuz analistler, ilk anda hisse hareketliliğinin kendilerine bir insider görüntüsü vermediğinin altını çizdi. Ancak özellikle küçük yatırımcılar, en azından olası bir şaibenin bertaraf edilmesi açısından, böyle bir durumun incelenmesinin en doğru yol olacağını belirttiler.

p2hhp21hp12ph1212

Analistler, böyle bir durumu anlamak için anlaşma yapılmadan önceki dönemin fiyat hareketlerine ve işlem hacimlerine bakılması gerektiğini vurgulayarak, “İşlemleri hemen çözümlemek zor. Ancak bunu SPK anlar ve çözer. Gerekiyorsa incelemesini yapar ve kararını verir” dedi. SÖZCÜ