Metro turizmde yaşanan iğrenç mastürbasyon skandalının ardından ortalık ayağa kalktı. Metro Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk yaptığı açıklamada olayın doğru olduğunu kabul ederken, “Psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz.” açıklamasını yaptı. Metro'nun kurucusu olan ve hakkındaki mahkeme kararları yüzünden yurtdışında kaçak yaşayan Galip Öztürk ise olayla ilgili yaptığı yorumda okuyanları şoke etti.

Öztürk dün gece Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi metro ile uğraşıyorsunuz vallahi sizden her şey beklenir” ifadelerini kullandı.

paralel

Öztürk firması olayı kabul etmesine ve hukuki süreci başlatacağını açıklamasına rağmen yaptığı açıklamada olaya hiç değinmeden kendi yorumuna göre 'paralel'leri hedef aldı.

MUAVİN SERBEST

Metro Turizm'in otobüslerinde yaşanan ve dün Ekşi Sözlük'teki bir iletide ortaya çıkan skandal Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Firma yoğun bir şekilde eleştirildi. Üniversite öğrencisi C.D.'nin yanında mastürbasyon yapan otobüs muavini ise serbest bırakıldı.