Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde ultra lüks bir yaşamın kapılarını aralayan ve akıllı ev sistemleri ile öne çıkan Demir Romance ve İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Büyükçekmece’nin yıldızını parlatan Demir La Vida projelerinde, Sonbahara çok özel bir fırsat kampanyası başlattı. 15 Kasım’a kadar sürecek Sonbahar Kampanyası süresinde, akıllı ev teknolojilerinde fark yaratan Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev almak isteyenlere, yüzde 25 peşin, yüzde 0.20 faiz oranı ile 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Yabancı müşteriler ise,  yüzde 25 peşinat 12 ay vade, yüzde 30 peşinat 18 ay vade, yüzde 40 peşinat 24 ay vade, yüzde 50 peşinat 36 ay vadeli ödeme seçenekleriyle kampanyadan yararlanabilecekler.


“Sadece konut değil yeni bir yaşam sunuyoruz”


İnşaat sektörünün öncü markası olarak sundukları cazip kampanyalar ile ev sahibi olmak isteyenlere akıllı ev teknolojileri ile donatılmış bir evde yeni bir yaşama başlama fırsatı sunduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Sektöre yön veren markalardan biri olarak öncelikli hedefimiz, vatandaşlarımıza en cazip ödeme seçenekleri sunarak, onları akıllı ev teknolojileri ile donatılmış akıllı bir ev sahibi yapmak. Müşterilerine sadece konut değil aynı zamanda yeni bir yaşam sunan bir marka olarak 15 Kasım’a kadar geçerli olacak kampanyamız kapsamında, faizi yüzde 0.20’ye indirerek sektöre yön verme misyonumuzu yerine getirdik. Müşterilerimiz yüzde 25 peşinat, yüzde 0.20 faiz oranı ile 60 ay vadeli ödeme yaparak Demir İnşaat ailesine katılabilecek.” dedi.


Kolay Ulaşım, Tasarruflu Bir Yaşam…


Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor.


İstanbul’un Yükselen Bölgesi


İstanbul’un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece’de yer alan Demir La Vida projesi de bulunduğu bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırıyor. Ortadoğu’nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida, 5 blok halinde inşa ediliyor. İspanyolca “hayat” anlamına gelen “La Vida”dan adını alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylara sahip.


Akıllı Evler ve Eşsiz Manzara


Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida’nın yüzde 76’sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da 1+1 daire tipinden 5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği olan 379 adet daire yer alıyor.  550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir Lavida’da “Akıllı Ev Sistemi” ile tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması kontrol edilebiliyor.