Ontan İnşaat gayrimenkul geliştirmenin bir marka projesi olan, ‘MODDA’, Mavişehir’de gerçekleştirdiği MODDA MAVİŞEHİR projesinden sonra, MODDA markası ile devam ediyor.

“Her MODDA’nın bir rengi var, her rengin de kendine özgü mimarisi…”
konseptiyle yola çıkan Ontan İnşaat; konumlandırması, lokasyonu ve mimarisiyle yapılacak tüm projelelerde “MODDA”markasını farklı renklerde konumlandırarak, sektörde marka imajına ve algısına farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

Bu hedefler doğrultusunda ilk projesini yeşil renkte ve MODDA’NIN YEŞİLİ KENDİNE ÖZGÜ MİMARİSİYLE BAYRAKLI’DA sloganı ile hayata geçiriyor.

Şehrin kentsel dokusuyla uyumlu; insan doğasıyla bütünleşen mimarisi ile ön plana çıkan MODDA BAYRAKLI, çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekerken; ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifası'na aday olarak; enerji tasarrufu sağlayan teknolojileri, ısı ve ses yalıtım özellikleri, çevre ve doğaya zarar vermeyen yapısı ile Modda Bayraklı, ekolojik çözümleri bir araya getirirken; yeni yaşam merkezi standartlarını kendisi belirleyerek geleceğin yapılarını günümüze taşıyor.

Ontan Grup tarafından mimarisi ve fiziki özellikleriyle 'yeşil' olarak tanımlanan MODDA BAYRAKLI, 97 premium dairenin yer aldığı 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle hem yeni bir hayata başlamak hem de yatırım yapmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

Ontan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin ÖZMEYDAN, MODDA BAYRAKLI ile birlikte MODDA markasıyla bu yıl İzmir’de 2 ve İstanbul’da 1 olmak üzere toplam yatırım değeri 300 milyon TL’yi bulan kendine özgü mimarisiyle çok farklı 3 yeni projeyi daha hayata geçireceklerini belirti.