Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olanlar; İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından unutulmadı.

belediye

İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, şehitler için mevlit programı hazırlanması için talimat verdi. İstanbul'un 39 ilçe merkezindeki camilerde mevlit programı için hazırlık yapıldı. İkindi namazı sonrası, düzenlenen programda, şehitler için Kuran okundu, dualar edildi.

beoedğe

Mevlit programına en yoğun katılımın olduğu yerlerden birisi Fatih Camisi oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, programında yer almasına rağmen operasyonların yoğunluğu sebebiyle mevlit törenine katılamadı. Çalışkan'ı temsilen il emniyet müdür yardımcıları, çok sayıda polis müdürü ve polis memuru, törendeki yerini aldı.

BAYRAK SIRASI


Program sonrası, mevlit şekeri, lokma ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Özellikle bayrak almak isteyenlerin uzun kuyruk oluşturması dikkat çekti. Ayrıca yolsullara dağıtılmak üzere her ilçede, şehitler için bir de kurban kesildi.

FOTO: SOZCU Fatih Camisi'ndeli mevlide İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çok sayıda polis müdürü ve polis de katıldı. FOTO: SOZCU