Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Başkan Aziz Yıldırım sert açıklamalar yaptı. Yıldırım, 3 Temmuz 2011’deki sözde şike operasyonuyla ilgili konuştu.

‘KARARDAN tedirginim’

Fenerbahçe Başkanı, “Uzun zamandır ‘medyada bıraksınlar’ kampanyası yürütülüyor. Bunun yanında taraftarın üzerinde oyunlar var” dedi ve şöyle konuştu: “Eğer 3 Temmuz’da Fenerbahçe Başkanı; yönetimiyle, taraftarıyla mücadele etmeseydi öyle zannediyorum ki FETÖ arzuladığı sonucu çok önceden başarmış olacaktı. Türkiye’yi istediği yere getirecekti. Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında 140 ülkede aynı bu sistemle dünyayı yeniden fethetme yapıyorlar, bu devam ediyor. Herkes ‘gerekenler olmuş, karar lehinize’ diyor. Ben tedirginim. Tedirginliğimi burada belirtiyorum. Yargıtay kararı maddi manevi önemli.”

18 senesini kulüp için harcadığını söyleyen Yıldırım şu çağrıyı yaptı: “Adam çıkıyor televizyona, ağza gelmeyecek şeyler söylüyor. Sokakta gezdirmem bundan sonra. Bizlerin üzerinden para kazanıyorlar, bize hakaret etmeye hakları yok. FETÖ’nün bankasından para alıp yalı alanlar hesap vermeli! FETÖ’cu bankalardan para alıp gidip yalı alanlar, orada duramazlar. Tutulamazlar. Adaletin yerine gelmesi için 17-25 Aralık’tan önce FETÖ’yle ilişkisi olanlar da hesap vermeli bu ülkeye.”