İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

BURSA'DA DA İPTAL


Bursa Valiliği son dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonunun iptal edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı kutlamaları 09.00'da Valilik, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayacak. Daha sonra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tarihi Heykel Valilik Binasında tebrikleri kabul edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü kutlama programı saat 10.00’da Vali, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanının törene katılan birliklerin ve halkın bayramını kutlamaları ile devam edecek. Okunacak şiirlerin ardından program, tören geçişi ile sona erecek.