Feci kaza, dün akşam saat 23.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Zeytinli Mahallesi yakınlarında D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 01 KS 390 plakalı servis minibüsü, aynı güzergahta iki ayrı plakasız motosikletle yan yana giden Enes Demir ile Veli Ünver'e arkadan çarptı. Yaklaşık 200 metre sürüklenen motosikletlerin sürücüleri Enes Demir ile Veli Ünver, kaza yerinde öldü.

Kazada Veli Ünver (solda( ve Enes Demir (sağda) yaşamını yitirdi. Kazada Veli Ünver (solda( ve Enes Demir (sağda) yaşamını yitirdi.


Demir ve Ünver'in cesetleri Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Minibüsü taşlayan kalabalık yolu da araç trafiğine kapattı. Yaklaşık 2 saat süren çaba sonucu bölgede toplananlar uzaklaştırıldı.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Kazada ölenlerden Veli Ünver sosyal medyadaki sayfasında kazada kullandığı motosikletin arka tekeri üzerinde giderken çekilen fotoğraflarını da paylaşması dikkat çekti. Kaçan minibüs sürücüsü ise aranıyor. (Fatih Karaçalı/DHA)