Kozan ilçesinde kuzenin eşiyle gizli aşk yaşadığı ileri sürülen genç, kızı öldürdükten sonra intihar ederken, güvercin besleyen iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada da 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kozan’ın Karacaoğlan Mahallesi’nde dayısının lokanta salonunda çalışan 24 yaşındaki Hayri Çığa, aynı yerde çalışan kuzeninin eşi Sema Yıldırım(25) ile bir süre önce iddiaya göre aşk yaşamaya başladı. Bir hafta önce işten ayrılan Çığa, 01 NK 954 plakalı otomobil ile dükkanın yakınına gelerek Sema Yıldırım’ı telefonla aradı konuşmaya çağırdı. Genç adam, otomobilin yanına gelen Yıldırım’a av tüfeği ile iki el ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak tetiği çekti. Yaşamlarını yitiren Yıldırım ve Çiğa’nın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.

Denizli Mahallesi’nde de güvercin besleyen 54 yaşındaki Mustafa Saltan ile Mehmet Sünme(50) arasında kuş uçurma meselesi yüzünden kahvehanede tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Mustafa Saltan, Mehmet Sünme’yi bıçakladı. Sünme ölürken, kavgayı ayırmaya çalışan Yılmaz Daş, Sercan Özsüt ile Mustafa Başyaran da aldıkları darbeler nedeniyle hafif şekilde yaralandı. Polis katil zanlısı Mustafa Saltan’ı gözaltına aldı.