Artvin'e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na AKP ve MHP'den anında destek geldi. Hatta daha önceden AKP için hazırladığı kliplerle defalarca gündeme gelen Osman Doğan isimli genç ilk kez Kılıçdaroğlu için bir klip hazırladı. Doğan'ın hazırladığı "Hepimiz bu toprakların çocuğuz" klibinde; Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiir eşliğinde miting görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıları ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm halkın kol kola verdiği demokrasi mücadelesinin görüntülerine yer verildi.

CHP liderine destek için hazırlanan klibe birçok AKP'li genç de sosyal medyada destek verdi.

GÜRSEL TEKİN: HEPİMİZE SİYASET DERSİ VERDİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, klip için şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bu kardeşimizi kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Hepimize siyaset dersi verdi. Demokrasinin güçlenmesi için siyasal barışa ihtiyaç olan bir dönemde duygusal, içten bir klip hazırlamış. Kutluyorum. Bütün gençlerimize örnek oldu.”

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL:

“KARŞI MAHALLEYLE ARAMIZDA BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR”

15 Temmuz öncesinde, AKP’nin eski Türkiye’sinde toplum sürekli olarak kutuplaştırılıyordu. Kutuplaştırmada en büyük pay da Recep Tayyip Erdoğan’ındı. Bunu aşacağını söylüyor ama bunu sözde değil özde de yapması lazım.

Bu klibi yapan AKP’nin siyasetine sempati duyan bir arkadaş. Bu arkadaşımızın emeğine saygı duyuyoruz. Bu arkadaşımızı karşı mahalleden diye görecek olursak, karşı mahalle bizim mahallenin üzüntüsüne ortak olduğu için önemli. Karşı mahalleyle aramızda bir gönül köprüsü kuruyor. Bu arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın sempatik, insani ve vicdani taraflarının görünüyor olması bir AKP’li için de bizim için de bir kazanımdır.

TBMM BAŞKANVEKİLİ, CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AKİF HAMZAÇEBİ:

“HEPİMİZİN DUYGULARINI İFADE ETMİŞ”

Osman Doğan kardeşimin çalışmasını çok beğendim. Bu topraklarda hiç kimsenin diğerinden çok farklı olmadığını en güzel biçimde ortaya koymuş. Kemal Kılıçdaroğlu da bu toprakların insanı olarak içimizden biriydi. AKP'li gençlerin bunu ifade etmiş olmaları bizi mutlu eder. Osman bizi mutlu etmenin ötesinde hepimizin ortak yanını ortaya koyarak hepimizi birleştiriyor. Osman aynı zamanda siyaset hizmet yarışının ötesinde bir farklılığı ifade etmenin aracı olmamalı diyor. Sağol Osman.