Polis Özel Harekat ve Bornova Komando Birliği’ne bağlı ekipler Akyaka Mahallesi’ne girişten itibaren Azmak mevkiine kadar tüm ormanlık alanı didik didik arıyor.

 

İLGİLİ HABERMarmaris'te 7 darbeci yakalandıMarmaris'te 7 darbeci yakalandı


Ormanlık alana yakın bir bölgede bulunan inşaat halinde ve yıkımı yapılan binanın çevresi komando birlikleri tarafından çevrildi. Bina içinde ve çevresinde yapılan aramada kimseye rastlanmadı.

FOTO: İHA FOTO: İHA


Komando birlikleri Akyaka Azmak çevresinde ve Akçapınar Mahallesi’ndeki tarım arazilerinde de arama çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmalarına HÜRKUŞ ve polise ait bir helikopter havadan destek veriyor.

FOTO: İHA FOTO: İHA


Muğla’nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele silahlı saldırı düzenleyen darbecilerden halen firarda olan 11 askerin yakalanması için yürütülen çalışmalarda flaş bir gelişme daha yaşandı.

Ula ilçesi Şirinköy Mahallesi’nde darbeci askerlerden biri olduğu düşünülen bir şahsın evlerin arasında görülmesi üzerine vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, yaklaşık 150 komando asker bölgeye sevk edildi. Aynı zamanda operasyona havadan da helikopterler destek veriyor. Kaçak 11 darbeci askerilerin ormanda toplu olarak hareket ettikleri düşünülürken, evlerin arasında görüldüğü tahmin edilen darbeci askerin yiyecek bulmak için gelmiş olabileceği belirtildi.

Darbeci askerleri yakalamak için görevlendiren ekip ormanlık alanda sürekli darbeci asker Yüzbaşı Ergin Şahin’in ismini kullanarak “Teslim ol, sana bir zarar vermeyeceğiz, Türk adaletine teslim ol” anonsu dikkat çekti.

Operasyon sırasında ormanlık alanda ayağından yaralanan bir asker de hastaneye kaldırıldı. Bölgede operasyon genişletilerek devam ediyor.

İLGİLİ HABERMarmaris'teki darbecilerin silahları da ele geçirildiMarmaris'teki darbecilerin silahları da ele geçirildi