Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü IŞİD'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu ikinci gününe girdi. Türkiye sınır ötesindeki harekata odaklanırken Başkent Ankara'da da yoğun bir diploması trafiği yaşanıyor.

FOTO:DHA - Erdoğan Ak Saray'da Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile görüşecek. Görüşmede Fırat Kalkanı operasyonunun masaya yatırılması bekleniyor. FOTO:DHA - Erdoğan Ak Saray'da Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile görüşecek. Görüşmede Fırat Kalkanı operasyonunun masaya yatırılması bekleniyor.

BAŞBAKAN, GENELKURMAY BAŞKANI VE MİT MÜSTEŞARI AK SARAY'DA


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Ak Saray'da Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan daha sonra makamında Romanya Dışişleri Bakanı Lazăr Comănescu ve Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowski'yi ağarlıyacak.

KRAL HALİFE ANKARA'DA


Ak Saray'daki görüşme trafiği akşam saatlerinde de sürecek. Erdoğan Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife'yi resmi törenle karşılayacak. Halife ile baş başa görüşmesi beklenen Erdoğan iki ülke arasında yapılacak heyetlerarası görüşmenin ardından konuğu onura akşam yemeği verecek.