Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Atiker Konyaspor zorlu Gent deplasmanına çıkıyor. Aykut Kocaman'ın öğrencileri deplasmandan en az bir puanla ayrılarak moral bulmak istiyor. eknik Direktör Aykut Kocaman, yaklaşık 1 aydır galibiyet yüzü göremedikleri için moralsiz olan futbolcularını bu maç için özel olarak hazırladı. Saat 20.00'de başlayacak mücadelede, Macar hakem Istvan Vad düdük çalacak. Mücadele Tivibuspor 2’den naklen yayınlanacak. Konyaspor Gent maçını canlı olarak izlemek için Tivibu aboneliği gerekmekte, abonelik ile ilgili ayrıntıları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

KONYASPOR GENT MAÇI CANLI YAYIN AYRINTILARI


MUHTEMEL 11’LER


GENT: Rinnie, Mitrovic, Asare, Gershon, Esiti, Saief, Schoofs, Bruggen, Foket, Coulibaly, Perbet

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Jonsson, Volkan Fındıklı, Milosevic, Bajic


AYUT KOCAMAN'DAN AÇIKLAMALAR


Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında KAA Gent takımı ile karşılaşacak. Maç öncesi müsabakanın oynanacağı Ghelamco Arena Stadı’nda Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman basın toplantısı düzenledi. Kocaman, stadı ve zemini beğendiğini belirterek, “Futbol oynamak için son derece görkemli ve güzel bir zemin var. Futbol bence doğru ve güzel stadyumlarda izlenirse ve oynanırsa zevk verir. Bizde güzel stadyumlar yapılıyor ama maalesef bakmakta aynı hassasiyeti gösteremiyoruz. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Ama bu zorluğu bu güzel zemin bizim adımıza biraz daha arttıracak. Hakkını teslim etmek lazım. Kuralar ilk çekildiği zaman sert bir grubun içine düştüğümüzün farkındayız. Bunda iki tane temel kriterimiz var. Bizim burada çok tecrübesiz oluşumuz. İlk defa bu sahneye çıkıyoruz. Bununla beraber rakiplerimizin öncelikle kağıt üzerindeki güçleri ve bu kupalardaki tecrübeleri ayrı bir fark” dedi.