MHP lideri Bahçeli, partisinin il teşkilatının Samsun’da düzenlediği iftara katıldı. iftar yemeğinin ardından konuşma yapan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’i ‘Katil, cani, barbar, terörist’ gibi ifadelerle tanımladığını hatırlatarak, “Sonuçta ne oldu, sanki bir şey olmamış gibi masaya oturuldu, karşılıklı hazırlanan anlaşma metni imzalandı. AKP, yine çark etti, yine döndü. Erdoğan tüm sözlerini yedi, yuttu, unuttu” şeklinde konuştu.

“BARIŞACAK İDİYSEK NİYE KAVGA ETTİK"

MHP lideri Bahçeli, İsrail ile “normalleşme” süreci hakkında, “Yıllarca İsraille kutuplaşıp, neredeyse savaş sınırına gelip; sonra pardon demek nasıl bir aklın ürünüdür? Barışacak idiysek niye kavga ettik? Kavgalıysak, tezlerimizi niye sonuna kadar savunamadık?” sorularını yönelterek, konuşmasına şöyle devam etti
“Erdoğan, pişkince süreci Filistinli kardeşlerimizle paylaştık diyor. İsrail bu anlaşmadan kazançlı çıkmıştır. Ekonomik ve siyasi avantajlar sağlamıştır. Türkiye ise AKP sayesinde maalesef mahcup edilmiş, beklentileri karşılanmamıştır. Mesela Gazze’ye ambargo sürecektir. Bunu konuşan nedense yoktur.”

“PARALEL KÖSTEBEKLER PARTİMİZİN ETRAFINI SARMIŞLAR”

MHP’nin uzun süredir “paralel kumpas” saldırısı altında olduğunu hatırlatan Bahçeli, şunları kaydetti
“Ne var ki oyunu ve figüranları çok iyi biliyoruz, ne yapılmaya çalışıldığına da uzun süreden bu yana vakıfız. Bu anlamda, geride bıraktığımız günlerde Isparta'da yürütülen bir soruşturma kapsamında ele geçirilen vahim deliller iddialarımızın haklılığına yeni bir kaynak daha sunmaktadır. Görünen odur ki, paralel köstebekler partimizin etrafını sarmışlar, aşağılık girişimlerle davamızı ve şahsımı hedef almışlardır.

“ABD KUKLALARI BU CAN BU TENDE KALDIĞI MÜDDETÇE MHP'YE ASLA NÜFUZ EDEMEYECEK”

Dini paraya dönüştürecek kadar alçalan ABD kuklaları ve İslam'ın yüz karaları bilsinler ki, bu can bu tende kaldığı müddetçe MHP'ye asla nüfuz edemeyecek, amaçlarına kesinlikle ulaşamayacaklardır. Allah şahit ki, ne Milliyetçi Hareket'i ele geçirmenize izin vereceğim, ne de Türkiye'nin küresel komplolara teslim olmasına imkan tanıyacağım. Ve kurguladığınız oyunu, tüm işbirlikçilerinizle birlikte alayınızın başına geçireceğim. Ülkücünün çilesini ve emeğini bu çevrelerin emellerine kurban etmeyeceğim.”  ANKA