Bir dizi etkinlik için Antalya’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak Antalya Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Eroğlu, Antalya Valiliği’nde anı defterini imzaladı. Bakan Veysel Eroğlu’na Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AKP İl Başkanı Rıza Sümer eşlik etti.

“Antalyalılar cennet gibi bir kentte yaşıyorlar”

Antalya Valiliği’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eroğlu, Antalya’nın her açıdan dünyanın yıldızı olduğunu ve mavi bayrak açısından Antalya’nın çok zengin olduğunu söyledi. Eroğlu, “Antalya dünyanın incisi, Türkiye’nin de turist ağırlayan en önemli şehri. Antalyalılar cennete gidince yabancılık çekmeyecek, cennet gibi bir şehirde yaşıyorlar” dedi.

Mühendislik stajını Antalya’da yaptığını ifade eden Bakan Eroğlu, Antalya’nın o zamanlarda köy gibi olduğunu, şimdilerde ise çok güzel bir dünya kenti haline geldiğini dile getirdi. Bakan Veysel Eroğlu, “Antalya gönüllüsü olarak bu durumdan bahtiyarlık duyuyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menderes Türel başkan seçildikten sonra beni Antalya’ya gönderdi ve taşkın problemini çözmemizi istedi. DSİ’nin bütün araçlarını seferber ettik ve çok faydalı oldu” şeklinde konuştu.

İHA