Şimdi El Clasico zamanı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Barcelona - Real Madrid maçı bugün oynanacak. Nou Camp Stadı'nda yüzbini aşkın taraftarın önünde oynanacak maç, tüm dünyada yaklaşık 170 ülkede yayınlanacak. Dünyada en çok izlenen ve takip edilen maçı olarak ilan edilen Barcelona - Real Madrid maçı ile iki takım 233. kez karşı karşıya gelecekler. Messili Barcelona bir kere daha Ronaldolu Real Madrid'e karşı. Peki El Clasico saat kaçta başlayacak? Barcelona Real Madrid maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte dev maçı şifresiz yayın kanallar listesi...

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Barcelona ile Real Madrid, bugün 233. kez mücadele edecekler. La Liga'da aralarında altı puan farkı bulunan iki takımın daha önce oynadıkları 232 maçın 93'ünden Real Madrid galip gelirken 91 maçı da Barcelona kazandı. TSİ 18.15'de Nou Camp'ta başlayacak El Clasico öncesi bu iki takımı ligde oynadıkları 173 maçın 72'si Real Madrid lehine biterken Barcelona 68 maçtan galip ayrıldı. Şu an La Liga'da Real Madrid 33 puanla birinci sırada iken Barcelona 27 puanla ikinci sırada yer alıyor. Barcelona Real Madrid maçını Türkiye'de Digitürk platformundaki Lig TV3 kanalından veya DigiPlay'den izleyebilirsiniz.

EL CLASICO MAÇI ÖNCESİ EKSİKLER
Bugün Nou Camp'ta oynanacak Barcelona - Real Madrid maçı öncesi her iki takımda bazı futbolcular sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. Real Madrid'de Barcelona maçı öncesi en önemli eksiklik Bale. Gallerli futbolcu sakatlığı nedeniyle gittiği Londra'da ameliyat oldu. Bale'in 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Real Madrid'de bunun dışında Barcelona maçında Toni Kroos ve Alvaro Morata sakatlıkları nedeniyle yer alamayacak. Fransız bek Varane'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Barcelona'da bu önemli maç öncesi tek eksiklik Jeremy Mathieu. Sakatlıkları biten Iniesta, Jordi Alba ve Samuel Umtiti ise Real Madrid maçında forma giymesi beklenen oyuncular. Milli futbolcumuz Arda Turan ise ikinci kez El Clasico maçında oynama ihtimali var. Arda Turan, Barcelona - Real Madrid maçında gol atarak El Clasico'da gol atan ilk Türk oyuncu ünvanını almak istiyor.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINI YAYINLANAN KANALLAR LİSTESİ

233. kez karşı karşıya gelecek Barcelona Real Madrid maçını şu kanallar yayınlayacak; DigiPlay, Lig TV, Beın Sports, ESPN, Orange TV, Bet365, One Sport, SuperSport 2, LAOLA1.tv International, SuperSport, DAZN, İdman TV, SportKlub 1 Serbia, Sport+ HD, fuboTV Canada, PPTV Sport China, LeTV, Canal+ Sport, Ziggo Sport, Viasat Fotball