Akarca Mahallesi Ilgın Yolu üzerinde bulunan Alaşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Emin Dikici ve Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekim Hüseyin Somuncu ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Foto: İHA Foto: İHA


Bir süre barınağı gezerek inceleme yapan Başkan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi olarak bakıma muhtaç hayvanlara en iyi hizmeti sunabilmek için barınakları günden güne daha da iyileştirdiklerini ifade etti.

Foto: İHA Foto: İHA


Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekim Hüseyin Somuncu, “Barınaklarımızda görevli veterinerlerimiz ve personeller tarafından bakıma muhtaç hayvanlar tedavi ediliyor, kısırlaştırma işlemleri ve bakımları yapılıyor. Özellikle sokağa terk edilen hayvanlar, ekiplerimizce tespit edilerek tedavi altına alınıyor. Hayvan sever dostlarımız, gönüllülerimiz de bizlere bu çalışmalarda destek oluyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda tek isteğimiz; hayvanlarını sokağa terk etmemeleri.” dedi.

İHA