Yaşam koçluğu yapan ve bu alanda kitaplar yazan ünlü yazar Beki İkala Erikli Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Beyoğlu Ömeravni Mahallesi İnebolu Çıkmazı'nda yer alan apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakini bir kişi silah sesi duyması üzerine üst katlardan aşağı indi. Bu sırada bir kişinin koşarak kaçtığını gören apartman sakini, yerde vurulmuş halde bir kadını görmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
beki-ikela-erikli-kimdir
Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinde evli ve bir çocuk sahibi olan yazar Beki İkala Erikli’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

BEKİ İKALA ERİKLİ KİMDİR?


Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme mezunu olan Erikli, on üç sene Procter&Gambie Türkiye, Almanya, İngiltere ve İsviçre’de Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Küçük yaşta sezgisel yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Erikli, İngiltere’de Sir John Whitmore’dan Executive Coaching ve Collin Reeve’den NLP Practitioner/Business NLP (Neurolingual Programming) eğitimi aldı.

Heidelberg’de Coaches Training Institute’un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı. Hawaiili şaman Dr. Ihaleakala Hew Len’den aldığı Ho’oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliği ve kariyeri boyunca bir kenara attığı içsel rehberliğine yeniden kavuştu.

İçsel rehberliği, onu Münih’te Charles Virtue’dan Medyumluk Sertifikasyonu ve Hawaii’de Dr. Doreen Virtue©’dan Meleklerle Çalışma (ATP) ve Meleklerle Yaşam Ötesi ile İletişim (ATM) Eğitimi, Meleklerle Geçmişi Şifalandırma Eğitimi eğitimi almaya yöneltti.