Adliye önünde Tuğba K.'nın babası ile televizyon dizi film oyuncusu Şeyma Korkmaz, şüpheliye saldırdı. Polisler baba-kızı güçlükle uzaklaştırdı.

feride2880
Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden aynı işyerinde desinatör olarak çalışan Tuğba K.'yı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı.

Bir çocuk annesi Tuğba K., ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçakla bileklerinden, boynundan ve göğsünden yaralayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

feride3880

Tuğba K.'nın halen hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. ise bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde Tuğba K.'nın babası, şüpheli Fatih S.'ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez Tuğba K.'nın televizyon dizilerinde oyunculuk yaptığı belirtilen kız kardeşi Şeyma K. şüpheliye saldırdı. Şeyma K.'yı da araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi. DHA