Last Tango in Paris filminin yönetmeni Bertolucci'nin, Hollanda kanalında yaptığı açıklamalar bir anda dünyada yankı yaptı. Filmdeki tartışmalı tecavüz sahnesinden bahsederken, sahnenin aslında Maria Schneider'ın bilgisi olmadan eklendiği ve onun bü yüzden hem kendisinden hem de filmin diğer başrol oyuncusu Marlon Brando'dan nefret ettiğini söyledi.

Bu açıklamanın duyulmasının ardından, Hollywood'un önde gelen oyuncuları sosyal medya üzerinden tepkilerini belirtip filmin yasaklanmasını istedi. Birçok insan ise hem Bernardo Bertolucci hem de 2004'te hayatını kaybeden Marlon Brando'ya eskisi gibi bakamayacaklarını belirttiler.

[old_news_related_template title="Sabırlı bar fedaisi çıldırınca..." desc="Bazen bir iki içki içmenin ucu kaçabiliyor ve kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bu videoda görülen de tam olarak bu. Erken saatlerde bir barda içkiyi fazla kaçıran iki arkadaş barın önünde duran güvenlik elemanına saldırdı. İşler de tam olarak bundan sonra karıştı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/cover-37.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/sabirli-bar-fedaisi-cildirinca-1522548/"]
Sözcü'yü YouTube'da takip etmeyi unutmayın!

youtube-sozcu