Yüz yılı aşkın süredir rekabet halinde olan iki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray bu akşam kıyasıya bir mücadele verecekler. Süper Toto Süper Lig'in 5. haftasında karşı kaşıya gelecek iki takımdan Beşiktaş ikinci sırada yer alırken Galatasaray ise hemen ardından 3. sırada...

MAÇ SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?


Beşiktaş Galatasaray maçı saat 20.00'de Vodafone Arena'da oynanacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Maçı şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIM

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftası yeni sezonun ilk derbisine sahne oluyor. Beşiktaş, Galatasaray’ı bugün Vodafone Arena’da konuk edecek. Başlama saati 20:00 olan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Onun yardımcıları Mehmet Cem Satman ve Ceyhun Sesigüzel.

Süper Kupa'yı rakibine kaptıran Kartal, 3 puanla hem rövanşı almak hem de zirve yürüyüşüne zaferle devam etmek istiyor. Kartal'ın en büyük kozu, son haftaların flaş ismi Talisca! Lige harika bir başlangıç yapan Aslan da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Son dönemde derbileri kupalarla taçlandıran Cimbom'un güvendiği en önemli oyuncu gol makinesi Eren Derdiyok!

KALEDE FABRİ FORVETTE ABOUBAKAR


Şenol Güneş’in kalede Fabri’ye, forvette ise Cenk Tosun yerine Vincent Aboubakar’a görev vermesi bekleniyor. Galatasaray’da ise 3 haftadır çıkan kadroda bir değişiklik olmayacak.

Muhtemel 11’ler


Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Quaresma, Oğuzhan, Talisca (Olcay), Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Sneijder, Bruma, Eren