Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oluyor. İlk beş maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alan Beşiktaş, ligde henüz istediğini elde edemeyen Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Kara kartallar bu maça mutlak 3 paun parolası ile çıkıyor. Öte yandan Çaykur Rizespor ise güçlü rakibini yenerek çıkış aramak istiyor.

ÇAYKUR RİZESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?


Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Maçı tam saat 19.00'da izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

LİG TV İZLE

Geçen hafta evindeki Galatasaray derbisinde 2-2, ardından yine Vodafone Arena'daki Şampiyonlar Ligi sınavında Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, 2 maçlık galibiyet hasretine son verip dinlenme fırsatı bulacağı milli araya 3 puanla girmeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor – Beşiktaş maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Teknik patron Şenol Güneş oyuncularına “Sıkıştırılmış maç takvimi nedeniyle yorulduğunuzun farkındayım. Gösterdiğiniz özveriye teşekkür ederim. Rize karşısında da konsantrasyonunuzu kaybetmeyin ve 3 puanı alın” şeklinde kısa ve net bir konuşma yaptı. Beşiktaş, 5 maçta topladığı 11 puanla 2'nci, eksik oyuncusu bulunmayan Rize ise 4 puanla 16. sırada.

MUHTEMEL 11’LER


ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Orhan, Oboabona, Ümit, İsmael, Saadane, Robin, Petrucci, Jantscher, Emrah, Atiemwen

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Necip, Quaresma, Tolgay, Olcay, Cenk