Zonguldak'ta, kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği 23 yaşındaki Mustafa Özdemir'i bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Deniz Sesver'in tutuklu yargılanmasına başlandı. Deniz Sesver, "Yaptığıma bin pişmanım. Hayatımı bitirdi. O dört duvar, bana onu hatırlatıyor" dedi.



Geçen 15 Ocak'ta, Karaelmas Mahallesi Fındık Suyu Sokak'ta meydana gelen olayda Deniz Sesver, kuzeninin düğününde karşılaşarak arkadaşlık kurduğu evli ve 2 çocuk babası Mustafa Özdemir'i, kendi evlerinin önünde 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Kanlı kıyafetleri ve bıçakla karakola giderek teslim olan Deniz Sesver'in, Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanmasına başlandı. Duruşmada ölen Mustafa Özdemir'in eşi, babası ve diğer yakınları da hazır bulundu.

Deniz Sesver, Mustafa Özdemir'in, ağabeyini öldürmekle tehdit ederek kendisiye zorla arkadaşlık kurduğunu, peşini bırakması için buluştuğunda ilaçlı kola içirip bayıltarak tecavüz ettiğini iddia etti. Tehditleri üzerine Mustafa Özdemir ile tekrar buluştuğunu söyleyen Deniz Sesver, şöyle dedi:

"Bana, 'Senden de vazgeçmeyeceğim, karımdan da vazgeçmeyeceğim' dedi. Akşamları alkolle birlikte esrar alıyordu. Bana da zorla içiyordu. İçip içip dövüyordu. Zorla benimle cinsel ilişkiye giriyordu. Sonra ben kaçtım. Olay günü beni zorla yine eve götürmek istedi. Tartıştık. Üstümü değiştirmek için eve girdiğimde mutfaktan bıçak aldım. Onun baskısı nedeniyle olay gerçekleşti. Yaptığıma bin pişmanım. Hayatımı bitirdi. O dört duvar bana onu hatırlatıyor. Hayatımın hiç bir anında da gitmeyecek."

Duruşma, tanıkların da dinlenmesinden sonra ertelendi.

DHA