Şırnak'ın Cizre ilçesindeki çatışmalarda öldürülen 8 PKK'lının cesedi Şanlıurfa'daki adli tıp morguna getirildi.

FOTO:DHA - Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Adli Tıp Kurumu ve çevresinde zırhlı araçlarla önlem aldı.


Terör örgütü PKK ve yandaşları tarafından "içerisinde yaralı siviller var" diye propagandası yapılan ancak hepsinin terörist olduğu ortaya çıkan Cizre'deki "bodrum katının sırrı" hâlâ çözülemedi. Önceki gece söz konusu bina ve çevresinde çıkan çatışmalarda 10 kişi öldürülmüş, Cudi Mahallesi’ndeki 23 numaralı evin bodrum katında olduğu bilinen ‘Mamo’ ile ‘Rozan’ kod adlı teröristlerin de bu evin yakınındaki sokak arasında öldürüldüğünü öğrenilmişti. Konuyla ilgili tek resmi açıklama olan Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada ise öldürülenlerin kimlik bilgileri ile ilgili bilgi verilmemişti.

BODRUMUN SIRRI ADLİ TIP'TA ÇÖZÜLECEK!


Bodrum katının da içerisinde bulunduğu evlerde öldürülen 8 kişinin cesedi güvenlik güçleri tarafından bölgeden alındı. Cesetler otopsi için Şanlıurfa'ya getirildi. 2'si kadan 8 kişinin cesedi üzerinde Şanlıurfa'daki Adli tıp morgunda inceleme yapılacak. Cesetlerin kimlere ait olduğu ve "PKK içih neden bu kadar önemli oldukları" ise yapılacak çalışmaların ardından belli olacak.