Müslümanların bayramı cuma günü geldi. Haberimizde 30 Eylül 2016 cuma sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajlarını sizler için derledik. Milyonlarca müslüman mübarek günün gelmesiyle iyi dileklerini sevdikleri ile paylaşmak için gerek sosyal medya üzerinden gerek farklı platformlardan mesaj olarak günlerin en faziletlisi olan cuma gününü kutlama mesajları atacak. İşte sevdiklerinize atabileceğiniz en özel cuma mesajları...


30 EYLÜL EN GÜZEL CUMA MESAJLARI


Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine güzellikler getirsin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, “kin, kibir ve ‘kim ne der'” hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi bizlere nasip eyle. (Amin) Cumamız mübarek olsun.

Allah’ım! Senden bugünün ve yarının, hakkımda bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Seherde açılan eller hürmetine, rukuda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı… Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi… Merhameti bol Allah’ım sen affedicisin, affı seversin bizlerin günahlarını da affeyle!… (Amin) Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kullarının ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip eyle!.. Ya Rabbi, biz kullarının dualarını kabul et!.. Hayırlı Cumalar.

Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle. Hayırlı Cumalar.

Allahım!.. Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım! (Amin) Hayırlı Cumalar.Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla… Hayırlı Cumalar.

Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla… Hayırlı Cumalar.

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun!.. Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin… Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın ~ Hayırlı Cumalar ~

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Cuma gününüz mübarek olsun.

Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder. Hayırlı cumalar…

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun. Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar…

Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.

Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar…