Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam altı gündür kamuoyu önüne çıkmadı. Son olarak 9 Temmuz günü Varşova'da yapılan NATO zirvesinden dönen, aynı akşam kardeşi ve dayısını hastanede ziyaret eden Erdoğan'ın bu tarihten sonra yine 9 Temmuz'daki Antalya ziyareti dışında hiçbir resmi programı olmadı.

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ETDOGAN HELIKOPTERLE TARABYA KOSKU'NE GITTI (FOTO: ENVER ALAS / ISTANBUL DHA)

Nerede olduğu açıklanmayan Erdoğan, 9 Temmuz tarihinden bu yana hiç kamuoyu önüne çıkmadı, fotoğraf da vermedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sadece 11 Temmuz'da Tarabya Köşkü'ne giderken helikoptere biniş anında görüntülendi.

20202022929921 Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Temmuz'da Antalya'da görüldü.


Erdoğan'ın faaliyetleri konusunda son altı gün içinde çıkan tek önemli haber de, askeri personele dokunulmazlık getiren yasayı imzalaması oldu. Yasanın imzalandığı duyuruldu, yasa Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de çıktı.

SON RESMİ KABULÜ 30 HAZİRAN'DA


Erdoğan'ın Ankara'da Saray'daki son resmi teması 30 Haziran'da gerçekleşti. Erdoğan, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'ı kabul etti.

Temmuz başında NATO zirvesine katılmak üzere Varşova'ya giden Erdoğan, 9 Temmuz akşamı Türkiye'ye döndü.

İLGİLİ HABEROkluk'taki tekneler neden kovuldu?Okluk'taki tekneler neden kovuldu?


9 Temmuz akşam saatlerinde Atatürk Hava Limanı'na giden Erdoğan, buradan doğruca hasta ziyaretine gitti. Erdoğan, Bağcılar'da bulunan özel bir hastanede dayısı Saim Mutlu ile kardeşi Mustafa Erdoğan'ı ziyaret etti.
Erdoğan, bu ziyaretten sonra Antalya'da bir programa katılmak üzere yola çıktı. Antalya'dan sonra ise hiç kamuoyu önünde görülmedi.