BEN Mİ DARBECİYİM

Akgündüz, konuşmasına “15 Temmuz darbe dendi ama birinci darbe gezi olaylarıydı. Türkiye’yi Mısır yapmak istediler” diyerek başladı. Komisyon üyesi Tanrıkulu, “Kim darbeci…Ben mi darbeciyim. Böyle konuşacaksan hiç konuşma” diye tepki gösterdi. Akgündüz konuşmaya devam edince Tanrıkulu ayağa kalkarak, “Nerede saçma adam varsa getiriyorsunuz, siyaset yapmak istiyorsan gel” diye bağırdı.

İLGİLİ HABERDarbe Komisyonu'nda Adil Öksüz tartışması!Darbe Komisyonu'nda Adil Öksüz tartışması!


HAYDİ DIŞARI

Akgündüz, “Sen de dinlemesini öğren…” diye Tanrıkulu ile tartışmaya başladı. “Terbiyeli ol, haddini bil” diyen Tanrıkulu, Komisyon Başkanı Petek’e tepki gösterdi. Petek’in “Haydi dışarı” diye Tanrıkulu’nun çıkmasını istemesi gerilimi artırdı. Tanrıkulu, “Gitmiyorum, ne demek hadi dışarı” diye karşı çıkınca Petek, “Bağırma çık dışarı” diye karşılık verdi.

İLGİLİ HABERDarbe toplantısı yapılan evde darbecinin parmak izi bulunduDarbe toplantısı yapılan evde darbecinin parmak izi bulundu


Tanrıkulu, salondan çıktı ve komisyon çalışmalarına katılmadı. Başkan Petek, Akgündüz'ü “Gelen kişinin bir milletvekiline, üyeye hakaret etmesi, doğru değil” diye uyardı. Akgündüz de “Ben de özür dilerim” demek zorunda kaldı.

İLGİLİ HABERGenelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, o geceyi anlattı!Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, o geceyi anlattı!