SÖZCÜ-ANKARA

 

MHP'de muhalif kanadın partiyi olağanüstü tüzük kurultayına götürmek için topladıkları 543 imzayı partiye teslim ettikleri gün, Gebze’de kalp ameliyatı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 23 gün sonra işbaşı yaptı. Bahçeli’yi genel merkez önünde Ülkücüler, partililer ve Başkanlık Divanı üyeleri karşıladı.




Foto: DHA





15 Ocak’ta özel hastanede mikral kalp kapağı değiştirilen Bahçeli, dün saat 14.00’da Genel Merkez’e geldi. Taburcu olduktan sonra Bilkent Otel’e yerleşen ve istirahatini hafta sonuna kadar sürdüren Bahçeli’yi partiye gelişinde Ülkü Ocakları üyeleri yalnız bırakmadı.

 

Foto: DHA


500’e yakın Ülkücü ile Genel Başkan yardımcıları sevgi gösterilerinde bulundu. Genel Merkez önünde makam aracından inen ve asansör kullanmadan odasına yürüyerek çıkan Bahçeli lehine “Devletin başına Devlet geçecek”, “Dik dur eğilme , evlatların seninle” sloganları atıldı. Bazı partililerin ağladığı gözlenirken, Bahçeli, 23 gün sonra koltuğuna oturdu. Bahçeli’nin bugün yapılacak partisinin TBMM grup toplantısına katılarak bir konuşma yapacağı öğrenildi.