Bursa'nın yerel gazetelerinden Bursa Şehir gazetesi, Hürriyet gazetesinin logosundaki Mustafa Kemal Atatürk'ü çıkarıp yerine Erdoğan'ı koydu ve altına da ayet yazdı.

Hürriyet gazetesinin logonun yanında kullandığı Mustafa Kemal Atatürk görselini değiştirerek, Erdoğan'ı koyan yerel gazete, "Türkiye, Türklerindir" sözü yerine ise Kuranı Kerim'den "Müslümanlar Kardeştir" ayetini yazdı.

"REİSLİ LOGOMUZ ÇOK BEĞENİLDİ"


Dün logosunu değiştiren gazete bugün de internet sayfasından bir teşekkür mektubu yayınladı.

Açıklamara "Bursa Şehir Gazetesi olarak, Yeni Türkiye’nin vizyonunda habercilik yapacağımıza dair belirlediğimiz mesleki hedeflerimizi, logomuza taşıdık. Bundan böyle gazetemiz logosunda Bayrağımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan silueti ile sloganımız yer alacak: “Müslümanlar Kardeştir” Başkanlık vizyonuna ve 2023 Büyük Türkiye hedeflerine uygun olarak üstlendiğimiz habercilik sorumluluğunu logomuza yansıttık. Bugün (dün) yeni logomuzla okurlarımıza ulaştık.  Sosyal medya üzerinden duyurduğumuz logo değişikliğimiz takipçilerimiz tarafından olumlu yorumlarla desteklenirken, bugün de gazetede değişikliği gören okurlarımız beğenilerini bizlerle paylaştı" denildi.