Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 5'inci Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'na katıldı. Programda "Allah'ım Cumhurbaşkanı'mızın hizmetlerini tamamına erdirmeyi nasip et. Şayet buna ömrü vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabb'im lütfen benim ömrümü ona ver" diyen bir kadının sözleri Erdoğan'ı ağlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı katıldığı 5'inci Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'nda duygulandıran anlar yaşandı. Bolu'daki devlet hastanesinde taşeron işçi olarak çalışan Hatice Güngör'ün etkinlikte işçi kıyafetiyle yaptığı konuşmadaki sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandırdı. Erdoğan'ın gözyaşlarını sildiği görüldü.

ERDOĞAN'A 2 YIL ÖNCE YAZIĞI MEKTUBU OKUDU


Etkinliğe Bolu'dan gelen ve devlet hastanesinde taşeron işçi olarak çalışan Hatice Güngör, sahnede bir konuşma yaparak Erdoğan'a Başbakanlığı döneminde geçirdiği küçük bir rahatsızlık üzerine üzüldüğünü belirten bir mektup yazdığını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2 yıl önce yazdığı mektubunda yer alan duayı doğrudan kendisine okumanın nasip olduğunu ve hayalinin gerçekleştiğini belirten Güngör, "Allah'ım Cumhurbaşkanı'mızın hizmetlerini tamamına erdirmeyi nasip et. Çünkü ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin ona ihtiyacı var. Şayet buna ömrü vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabb'im lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annenizin ak sütü gibi helal olsun Cumhurbaşkanım. Benim 2 tane yavrum var. Bu yavrularıma herkes annelik yapabilir fakat benim güzel yurduma, insanlığa ve İslam'a herkes güzel hizmet edemez" diye konuştu.

'RABB'İM LÜTFEN BENİM ÖMRÜMÜ ONA VER' SÖZLERİ DUYGULANDIRDI


Hatice Güngör'ün konuşmasındaki "Allah'ım Cumhurbaşkanı'mızın hizmetlerini tamamına erdirmeyi nasip et. Şayet buna ömrü vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabb'im lütfen benim ömrümü ona ver" sözlerinin üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygulanarak önündeki masada bulunan bir mendille gözyaşlarını sildiği görüldü. (DHA)