ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir süre önce boşandığı eşi 44 yaşındaki Melek Paçal'ı tabancayla yaraladıktan sonra kaçan 39 yaşındaki Durmuş Karakoç, aynı tabancayla intihar etti.
Şekerhane Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir çay ocağında arkadaşıyla oturan Melek Paçal'ın yanına gelen Durmuş Karakoç, yanındaki ruhsatsız tabancayla Paçal'a bir el ateş etti. 3 yıl önce boşandığı Paçal'ın boynuna isabet eden kurşunla yere yığılmasının ardından Durmuş Karakoç, olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Melek Paçal ise çağrılan ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
Polis, firari eski kocayı yakalamak için çalışma başlatırken, saat 18.00 sıralarında Dinek Mahallesi'ndeki boş arazide bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı aldı. Olay yerine giden ekipler, cesedin Durmuş Karakoç'a ait olduğunu tespit etti. Başına sıktığı tek kurşunla intihar ettiği belirtilen Karakoç'un cenazesi savcılık ve polisin incelemesinin ardından Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na konuldu. Durmuş Karakoç'un 2015 yılında da Melek Paçalı'nın şimdiki eşi Y.P.'yi dövdüğü ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte hesapla da çifti sürekli tehdit ettiği öne sürüldü.

DHA