Hakan AKGÜN SAMSUN, (DHA) - SAMSUN’da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 54 yaşındaki Kenan Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun`un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi`nde bulunan bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı istihbaratı alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, evde yaşayan Kenan Ş.`yi takibe aldı. Evden çıktığı tespit edilen 46 yaşındaki C.D.`ye de üst araması yaptı. Gözaltına alınan C.D., emniyete ki ifadesinde üzerinden çıkan esrarı Kenan Ş.`den aldığını söyledi.
Bunun üzerine polis, Kenan Ş.`nin evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 3 farklı paket içerisinde 77 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alına şüpheli emniyetteki ifadesinde esrarı maddesini kendisinin içtiğini ve kimseye satmadığını söyledi. İfadeleri tamamlanan C.D., savcılık talimatı ile serbest kalırken Kenan Ş., ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. DHA