Avrupa'nın iki numaralı kupasında temsilcimiz Fenerbahçe Hollanda temsilcisi Feyenoord ile karşılaşacak, Fenerbahçe Feyenoord maçı eski adıyla Şükrü Saraçoğlu, yeni adıyla Ülker Arena olan Fenerbahçe'nin mabedinde oynanacak. Fenerbahçe'nin büyük önem taşıyan Avrupa mücadelesi saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanaldan yayınlanacak ve internet üzerinden nasıl izlenecek?

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA?


Avrupa Ligi'ndeki temsicimiz Fenerbahçe'nin bu akşam Feyenoord karşısına çıkacağı maç saat 22:05'te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Fenerbahçe Feyenoord maçını canlı izlemek için TRT 1'in canlı yayın bağlantısından faydalanabilirsiniz. Maç saatinde aşağıdaki Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı izle yazısına tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI CANLI İZLE

DİĞER TEMSİLCİLERMİZ DE SAHAYA ÇIKIYOR


Oynadığı son 3 resmi maçı da kazanamayan Atiker Konyaspor, Belçika'nın iddialı takımlarından Gent ile Ghelamco Arena'da mücadele edecek. Teknik Direktör Aykut Kocaman, yaklaşık 1 aydır galibiyet yüzü göremedikleri için moralsiz olan futbolcularını bu maç için özel olarak hazırladı. Saat 20.00'de başlayacak mücadelede, Macar hakem Istvan Vad düdük çalacak. Mücadele Tivibuspor 2’den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

GENT: Rinnie, Mitrovic, Asare, Gershon, Esiti, Saief, Schoofs, Bruggen, Foket, Coulibaly, Perbet

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Jonsson, Volkan Fındıklı, Milosevic, Bajic

OSMANLISPOR ZAFER PEŞİNDE

Ligde ve Avrupa'da ortaya koyduğu performansla adından sıkça söz ettiren Osmanlıspor ise Avrupa Ligi'nde İsviçre 2. Lig takımlarından FC Zürih ile kozlarını paylaşacak. Lawal ve Webo dışında eksiği bulunmayan mor-beyazlılar, deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Stadion Letzigrund'da 20.00'de başlayacak maçta Rus hakem Aleksei Eskov görev yapacak.

MUHTEMEL 11’LER

FC ZURICH: Vanins, Koser, Nef, Kecojevic, Brunner, Yapi Yapo, Kukeli, Winter, Rodriguez, Buff, Sadiku

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Aykut, Pinto, Musa, Mehmet, Aminu, Ndiaye, Regattin, Diabate

DİRK ADVOCAAT KADROYU BELİRLEDİ


Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, artık ideal 11'ini belirledi. Göreve geldikten sonra arayışta olan ve ilk 6 maça hep farklı 11'lerle sahaya çıkan Hollandalı, son 2 maçta aynı kadroya görev verdi. Advocaat'ın cezalı ve sakat olmadıkça, dizilişi bozmayı düşünmediği belirtildi. Hoca, Feyenoord önünde Volkan Şen'in cezalı olması nedeniyle, yerine Sow'u görevlendirecek. Dick Advocaat,Fenerbahçe’de ilk 11'de sadece 3 isimden vazgeçmedi. Bunlar Volkan Demirel, Skrtel ve Hasan Ali. Advocaat, 11'de 3 isme hep şans tanıdı. Vazgeçmediği bir diğer isim de Volkan Şen'di ama Advocaat, Avrupa'da cezalı olduğu için forma veremedi. Sakatlığı nedeniyle son 2 maçtır kadrosunda olmayan Van Persie, 18'e girebilir.

VAN PERSİE KAFA KARIŞTIRIYOR


Fenerbahçe’deki performansı tartışma konusu olan Robin van Persie, altyapısından yetiştiği Feyenoord ve geleceği ile ilgili ilginç ifadeler kullandı:
“Kariyerim boyunca hiç planlama yapmadım. Yolunuzu belirleyecek birçok farklı unsur oluyor. Şu an her şeye açığım. 13 yıl önce evimden ayrıldım. Ailem neredeyse, benim evim de orası. Gün gün ilerliyorum. İki kulübün de büyük taraftarı var. Böyle kulüplerin taraftarları için hep kazanmak önemlidir. Duygusal bir maç olacak ama memnunum.
Kuralar çekilirken maç için takım otobüsündeydik. İlk olarak eski kulübüm Manchester United ile aynı grupta olduğumuzu öğrendim. Sonra yine yetiştiğim takım Feyenoord'un da grubumuzda olduğu bilgisi geldi. Avrupa Ligi'nde bulunduğumuz grup, adeta Şampiyonlar Ligi gibi. Daha önce Feyenoord'a karşı hiç oynamadım. Bu ilk olacak. Feyenoord şu an için çok iyi durumda. Takımdaki herkes de pozitif bir halde.”