Fenerbahçe Feyenoord maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu taraftarlar tarafından merak ediliyor. Fenerbahçe'nin gruptan çıkması için büyük önem taşıyan bu maç için nefesler tutuldu maç saati bekleniyor. Fenerbahçe Feyenoord maçı şifreli kanalda mı yayınlanacak sorusunu soran taraftarlar için müjde, maç şifresiz kanalda!

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe Feyenoord maçı Feyenoord Stadı'nda oynanacak ve saat 21:00'da başlayacak, Fenerbahçe Feyenoord maçını TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz. Fenerbahçe Feyenoord maçını canlı olarak izlemek için maç saatinde aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE FEYENOORD CANLI İZLE

FENERBAHÇE'NİN FEYENOORD KADROSU AÇIKLANDI

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rotterdam’a hareket eden Fenerbahçe kafilesinde, Jeremain Lens ve Emmanuel Emenike de yer aldı. Sarı-lacivertli takımın 20 kişilik Feyenoord maçı kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
“Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Alper Potuk, Volkan Şen, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.”
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, bugün TSİ 19:15’da Feijenoord Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertli takım aynı stadyumda TSİ 20.00’de Feyenoord maçı öncesi son antrenmanını yapacak.

DİCK ADVOCAAT'IN TAKTİĞİ HAZIR

Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda yarın gruptan çıkma adına Feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat, galibiyetin şifresini belirledi. Takım toplantısında önemli ifadeler kullanan Hollandalı hocanın ilk uyarısı, “Topa sahip olalım” diye oldu. Advocaat, “Maça agresif başlayacaklar. Bunun için topun kontrolü bizde olmalı. Kesinlikle defans yaparak onları durdurmayacağız. Sadece defans yaparsak faturası ağır olur. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve mutlaka gol bulmalıyız” şeklinde konuştu. Dick Advocaat, Feyenoord maçında öncelikli olarak orta saha üstünlüğünü ele geçirmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler orta sahada hâkimiyet sağlayıp, oyunu kontrol etmenin planlarını yapıyor. Fener, top rakipteyken alanı daraltıp, çabuk topa müdahale ederek, topu ya oyun dışında bırakmayı ya da topa sahip olarak rakibi sürekli hataya zorlamayı planlıyor. Topa sahip olduktan sonra ise topu hızlı bir şekilde kanatlara ya da forvet oyuncularına taşımak ve kapacakları toplarla golcüleri buluşturup sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.

MAÇ BU STADYUMDA