Ligde istediğini bulamayan yeni sezonda tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaşayan Fenerbahçe, Avrupa'da taraftarının yüzünü güldürmek için sahaya çıkıyor. Avrupa Ligi grubunda ilk sırada bulunan Fenerbahçe koltuğunu bırakmamak istiyor. Fenerbahçe Manchester United maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak ve şifresiz izlenebilecek mi sorusu taraftarlar tarafından sosyal medyada aratılanlar arasında başı çekti. İşte Fenerbahçe Manu maçı hakkındaki ayrıntılar...

FENERBAHÇE MANCHESTER UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA?


Sarı-lacivertliler İngiltere'de sahada, taraftarlar ise ekran başında bu önemli karşılaşmaya kilitlenecek. Fenerbahçe Manchester United maçı saat 22:05'te başlayacak, zorlu karşılaşma efsaneleşen Old Trafford Stadı'nda oynanacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından yayınlanacak.


FENERBAHÇE MANU MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN UYDU KANALLARI HANGİLERİ?


Farklı ülkelerde yaşayan okurlarımız için Fenerbahçe Manchester United maçını yayınlayan uydu kanallarını derledik, Fenerbahçe Manchester United maçını yayın akışında bulunduran şifresiz uydu kanallarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz.


FENERBAHÇE MANCHESTER MAÇI KANALLARI


beIN Sports 1
MUTV Online
Eir Sport 2
Sky Calcio 3
SuperSport 3
HRT 2
BNT 1
TSN GO
Cytavision Sports 2
OTE Sport 2
MAX Norge
RTL 2 Hungary
Movistar+
Kanal 9 Sweden
Tivibu Spor 2
OLL.tv
BT Sport 4K UHD

VAN PERSİE'DEN AÇIKLAMALAR


UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Hollandalı yıldız, eski takımına karşı oynayacağı maçtan önce Dick Advocaat ile birlikte basının karşısına geçti.
Robin van Persie, kendileri taşıyan uçağın Budapeşte’ye acil iniş yapması ile ilgili soru üzerine o anları şöyle anlattı: “Her şey iyi. Aslında tercümanımız Deniz söyleyene kadar olanların farkında değildim. Ben uçakta dizi izliyordum. O sırada Deniz bana söyledi. Uzun bir gündü. 13 saatlik bir yolculuktu ama iyiyiz.”
11 yıllık İngiltere kariyeri ile ilgili de Van Persie, “11 yıllık İngiltere kariyerimden gurur duyuyorum. Çocuklarım İngiltere’de doğdu. İnişli, çıkışlı dönmelerim oldu. 20’li yaşların başındaydım buraya geldiğimde ve aslında burada büyüdüm. Çok fazla şey yaşadım. Burada yaşadığım zamandan gurur duyuyorum. Buranın pozitif noktalarını almaya çalışıyorum” diye konuştu.