Süper Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray kendi evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Süper Lig'de henüz yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray bordo mavililer karşısında galip gelerek maç fazlasıyla liderliğie yükselmek isterken Trabzonspor ise ligdeki kötü gidişatına Galatasaray galibiyetiyle son vermek istiyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek. Müsabakayı izlemek için ise Digitürkplay'e olmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayıp karılaşmayı seyredebilirsiniz.

LİG TV CANLI İZLE

Galatasaray’da gözler bugünkü Trabzonspor maçına çevrildi. Evinde oynadığı 3 resmi maçı da kazanmayı başaran sarı-kırmızılılar son 11 resmi mücadelede ise hiç yenilgi yüzü almadı. Zirveyi Başakşehir ve Beşiktaş ile birlikte paylaşan Aslan, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak. Sigthorsson dışında önemli bir eksiği bulunmayan Galatasaray, galibiyet serisini de 3 maça çıkarmaya çalışacak. Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray – Trabzonspor maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

TRABZONSPOR’UN DİRİLİŞ MAÇI


Galatasaray’da gözler bugünkü Trabzon maçına çevrildi. Evinde oynadığı 3 resmi maçı da kazanmayı başaran sarı-kırmızılılar son 11 resmi mücadelede ise hiç yenilgi yüzü almadı. Zirveyi Başakşehir ve Beşiktaş ile birlikte paylaşan Aslan, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak. Sigthorsson dışında önemli bir eksiği bulunmayan Galatasaray, galibiyet serisini de 3 maça çıkarmaya çalışacak.

MUHTEMEL 11’LER


GALATASARAY: Muslera, Cavanda, Chedjou, Hakan, Carole Tolga, Selçuk, Podolski, Bruma, Josue, Eren

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa, Okay, Onazi, Bero, Mehmet Ekici, Castillo, N’Doye