Günlük burç yorumları haberimizde. 25 Ağustos Perşembe gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner’den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 22-28 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir.

Sabah saatlerinde bilhassa ulaşım ve haberleşme konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz.Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir gün deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Diğer taraftan aile kökleriyle ilgili ruhani bilgilere ulaşabilir, beklemediğiniz şaşırtıcı haberlerle yüzleşebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir sıkıntı hissetmeniz olasıdır. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz.

Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sürprizle sosyal hayatınızdan gelen ruhunuzu okşayan sürprizlerdir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gerilimli bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun, haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.

Ani ve anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda beklenmedik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Parasal gelişmelerin ışığında kendinizi ruhen coşkulu ve kararlı bir yapıda hissedebileceksiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Ruhsal gerilimin sizi bir parça zorlayacağı bir sabahtan sonra zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir. Bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır.

Kariyerinizle ilgili teknik bir konuda önünüze bir proje gelebilir. Beklenmedik bir iş teklifi almanız da olasıdır. Sıra dışı mesleki gelişmeler ve başlangıçlar da bu sürece dahil olabilecektir. Diğer taraftan ruhani çalışmalar bu birkaç gün ilginizi daha fazla çekecektir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz sosyal topluluklardaki çekişmeler ve gerilimler nedeniyle bugün sabah saatleri biraz izolasyona sığınabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz de yoğun olacaktır.

Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir gün sizi bekliyor. Ani ve planlanmamış bir uçak yolculuğuna çıkabilirsiniz. Entelektüel düzeyinizi yükseltebilecek bir zihinsel başlangıç sürecine girebilirsiniz. Bilinçaltı fenomenleriniz, rüyalarınız ve beyin aktivitelerinizde hareketlilik gözlemlenebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alış verişi yapmaya özen göstermelisiniz.

Ancak sabah saatlerinde bu konularla ilgili ailenizle kısa bir gerginlik yaşamanız mümkündür. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Diğer taraftan arkadaş ortamınızdan biriyle keyifli bir ilişki için tanıştırılabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır. Ancak bugün kısa süreli bir gerginlik yaşamanız da olasıdır.

Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gizli düşmanlarınıza karşı da tetikte olmalısınız. Mesleki olarak yaratıcılığınızın ön plana çıktığı bir süreç yaşıyorsunuz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde maddi ve manevi olarak birileriyle tartışmak veya gerilim yaşamak mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz.

Hizmet alanınızda önemli bir teknik ayrıntı ile yeni bir düzen veya yönteme başlangıç yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bağımsız çalışmak için girişimde bulunabilirsiniz. Ancak günün en keyif veren konusu hayatınızın keyif alanlarında yapacağınız atılımlardır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.

Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik sonlanmalar meydana gelebilir. Ay/Satürn karşıt açısının aylık tetiklenmesi sayesinde ilişki ve ortaklıkla ilgili duygusal zorlanmalar meydana gelebilir. Her şekilde sizi duyusal olarak yumuşatacak bir görünümdür.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Kendi içinizde ruhsal ataklar yaşama riskine sahipsiniz. Bu durum kısa süreliğine yaşanacaktır. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır.

İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Evinize teknik yenilikler yapma sürecine başlamış bulunuyorsunuz. Evle ilgili yeni araç gereçler satın alabilirsiniz. Ebeveyniniz tarafından yapılan bir sürpriz odak noktanız olabilir. İlham verici bir iş ortaklığı imkanı gün yüzüne çıkabilir. Değerlendirme konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz.

Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamınız ve komşularınızı ilgilendiren bir konuda sıra dışı bir yöntem üzerine odaklanabilir yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamakla ilgili ruhsal bir ilham gelmiş gözüküyor. Bu görünümü değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.

Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili beklenmedik bir gelişme üzerine odaklanabilirsiniz. Anneler gününü en verimli kutlayacak olan burçların başında geliyorsunuz. Vefa ve uzlaşı duygularınızın yoğun olabileceği bir gündesiniz. Evinize odaklı bir yaratıcılık söz konusudur.