Spor basınında bugün hangi transfer haberleri var? Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş transfer haberleri neler? Transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kaldı, takımlar hangi sürpriz transferlerin peşinde? İşte 27 Ağustos tarihli günün transfer haberleri...

Diarra transferinde önemli yol kat eden Galatasaray, bir aksilik çıkması halinde Chelsea’nin yıldızı Obi Mikel'i bitirecek. (AMK)

Fenerbahçe uzun uğraşlar verdiği Hakim Ziyech ve Jeremain Lens transferlerinde mutlu sona ulaştı. (AMK)

Forvet transferinde karar kılan Galatasaray yönetimi, son olarak Beşiktaş’ın gündemine gelen Dinamo Kievli Mbokani’yi kiralamak için harekete geçti. (AMK)

Galatasaray, Lassana Diarra’nın transferinde mutlu sona ulaşmak üzereyken bu kez de Marsilya’nın U dönüşü ile karşılaştı. Diarra’nın cezasını 5 milyon Euro’ya indirdiğini duyan Marsilya, 2 milyon Euro bonservis istedi. (AMK)

Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde, Inter'in bonservis istemesi üzerine sıkıntı yaşandı. Caner Erkin'in menajeri sorunu çözmek için Milano'ya gitti. (Hürriyet)

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği isimler birer birer kulüpten ayrılıyor. Denayer ise Manchester City'den kiralanmak üzere... (NTV Spor)

Forvete mutlaka takviye konusunda kararı olan Galatasaray, iki isim üzerine yoğunlaştı. Öncelik Everton’da forma giyen Oumar Niasse; B planı ise Lorient’te oynayan Benjamin Moukandjo... (Fanatik)

Beşiktaş Yönetimi, Real Madrid'in stoperi Pepe'yi önerdi ama Şenol Güneş Portekizli futbolcuyu istemedi. (Fanatik)

Douglas’ı 1 milyon Euro’ya S.Lizbon’a gönderen Trabzon, Cardozo’yu da satması halinde dev operasyonu tamamlayacak. Paraguaylı golcü için Olympiakos’la pazarlık yapılıyor. (Habertürk)

Dünya yıldızı Samir Nasri’nin transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Fransız yıldızı pazartesi İstanbul’a getirecek. Nasri, sağlık kontrolünün ardından da 1 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. (Fanatik)

Transferin bitmesine günler kala defans hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, gündemine Valencia'da forma giyen Aymen Abdennour'u aldı. (Fanatik)

Monaco ile 20 yaşındaki sağ bek Almamy Toure için masaya oturan Usta, “Kaldı iki. An meselesidir artık kaldı bir demek için” mesajı ile müjde verdi. (Fotomaç)

Galatasaray’ın en önemli kozlarından biri olan Bruma’yı, Sevilla’nın transfer etmek istediği ortaya çıktı. Galatasaray’ın kapısını çalan son Avrupa Ligi şampiyonuna jet yanıt verildi. Genç yıldızın kesinlikle bırakılmayacağı vurguladı.(Fanatik)