D-100 karayolu üzerinde trafik, Atatürk Havalimanı yönü protokol geçişleri nedeniyle sık sık kesintiye uğruyor. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılan zirve nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy civarında trafikte yoğunluk yaşanıyor. Protokol geçişleri nedeniyle D-100 karayolunun yoğunlaşması nedeniyle TEM ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne geçiş yapan İstanbullular bu noktalarda da trafikte sıkıntı yaşıyor. FSM Köprüsü Avrupa-Anadolu yönü trafik yoğunluğu Gaziosmanpaşa'dan itibaren başlıyor.

İŞTE ZİRVE NEDENİYLE KAPATILAN YOLLAR

Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecektir.

* Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi Işıklardan Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecektir.

* Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecektir.

* Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir.

* Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir.

* 23-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Fındıklı Işıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecektir.