Korkak, hain terör yine sinsice saldırdı. Amaç can almak, kan akıtmak ve bu yolla Türk Milletine korku vermekti. Ancak her saldırıda olduğu gibi yine yanıldı. Bu millet korkmaz, korkutulamaz. Yaralanır, düşer; sonra doğrulur kalkar ve her türlü alçaklığa direnir.

Örnek mi? Örnekler öyle fazla ki...

İşte bir fotoğraf karesi ve o karedeki kahramanlık.

basliksiz-5

Kalleş bomba patlamış, çevrede yaralılar var. Durumu nispeten daha iyi olanlar kendi hallerine bakmadan yardıma koşuyor. Hafif yaralı bir polis memuru bir yandan koluna girdiği eli yüzü yaralı birinin kanayan başına, belki de şapkasıyla tampon yapmaya çalışıyor. Yaralının diğer koluna genç bir adam girmiş. Onun da yüzü kanlı. Görevli kartı bile kan içinde kalmış. Ancak o aldırış etmeden başkasına yardım ediyor.

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu: 29 şehit 166 yaralı var" desc="Beşiktaş Stadyumu önünde ve Maçka Parkı'nda meydana gelen bombalı saldırılara ilişkin, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu, hain saldırıda 2'si sivil, 27 polisin şehit olduğunu, 166 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakan Soylu ayrıca 10 kişinin de gözaltına alındığını ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/basliksiz-1-143.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/bakan-suleyman-soylu-aciklama-yapiyor-1558598/"]

O başkası ise belli ki ayakta zor duruyor. Fakat, patlamanın hemen ardından çekilmiş bu fotoğrafa biraz daha dikkatli bakıldığında hainleri kahredecek ayrıntı ortaya çıkıyor. Yaralı olan, ancak yardımla ayakta durabilen bu kişi o haliyle görevine devam eden bir polis amiri. Elinde telsiz, hala komutası altındaki diğer polislerle haberleşiyor, onları koordine ediyor.

[old_news_related_template title="Beşiktaş'tan şehit açıklaması" desc="İstanbul,(DHA) BEŞİKTAŞ Kulübü terör saldırısında Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyesi Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun şehit olduklarını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/basliksiz-1-142.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/ilk-sehit-haberi-besiktastan-geldi-1558965/"]