YALOVA’da dün bebek arabasına koyduğu 6 aylık kızı Eylül ile yolda yürürken, TIR'ın çarpması sonucu kendisi ölen kızı ise sağ olarak kurtulan 26 yaşındaki Seçil İnce bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yalova'da Gaziosmanpaşa Mahallesi Ilgın Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında, Mustafa U. (46) yönetimindoeki 77 EE 942 plakalı TIR, bebek arabasıyla yolun karşısına geçmek isteyen Seçil İnce’ye çarparak altına aldı. Mustafa U. hemen frene basıp aracı durduruken, haber verilmesi sonucu olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri kazadan ufak sıyrıklarla kurtulan bebek ile durumu ağır olan annesi Seçil İnce'yi ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz kadın burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi öğrenen Seçil İnce'nin, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatında çalışan eşi Tolga ince gözyaşlarına boğuldu.
Seçil İnce için bugün Yalova Merkez Camisi'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Talihsiz anneyi son yolculuğunda ayakta durmakta güçlük çeken eşi Tolga İnce, akrabaları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. Seçil İnce yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bu arada kaza sonrası yakalanan TIR sürücüsü Mustafa U. ifadesi alındıktan sonra 'Taksirle ölüme neden olmak' suçundan çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklandı.

DHA