CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ardanuç Belediyesi önünde toplanan halka yaptığı konuşmasında, "Ne terör bizi yıldırır, ne de başkaları. Çünkü biz Mustafa Kemal’in Türkiyesini büyütmek zorundayız. Cumhuriyeti kanla kurduk, gözyaşıyla kurduk, şehitlerle kurduk. Hiç kimse bize tehdit edecek, terör estirecek, vazgeçmeyeceğiz. Bakınız, Gaziantep’te büyük bir acı ile karşılaştık. Terör 53 vatandaşımızın canını aldı" dedi.

İLGİLİ HABERKılıçdaroğlu'nun panzer içinden görüntüleriKılıçdaroğlu'nun panzer içinden görüntüleri


"ORDUMUZUN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"

"Çocukların bu ülke için ne kadar önemli olduğunu, anne baba için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliriz" diye sözlerine devam eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bir terör saldırısı sonucu çok sayıda çocuğumuz hayatını kaybetti. IŞİD denen terör örgütüne dersini vermek için Cerablus’a girdi ordumuz. Sonuna kadar arkasındayız, şanlı ordumuzu destekleyeceğiz" dedi.

İLGİLİ HABERSon dakika haberleri... Kılıçdaroğlu: Bir canım var o da milletime feda olsunSon dakika haberleri... Kılıçdaroğlu: Bir canım var o da milletime feda olsun


"BERABER SAVAŞACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, "Beraber savaşacağız, birlik beraberliğe zarar vermek isteyenlere karşı beraber savaşacağız. Yaşanacak bir Türkiye, kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye. Kadınların evlerinde huzur içinde yaşadıkları, çocuklarını huzur içinde okula gönderdikleri, çocuklarını ellerine kına yakarak askere gönderdiği bir Türkiye. En büyük özlemimiz bu. Bu güzel ülkede düşüncelerimiz farklı bile olsa kardeşçe yaşamasını öğreneceğiz. Eğer yaşanacak bir Türkiye istiyorsak, güzel bir Türkiye istiyorsak, camiye siyaseti sokmayacağız, kışlaya siyaseti sokmayacağız. Askeriyeye siyaseti sokmayacağız, avluya siyaseti sokmayacağız. Siyaset buraya sokulunca ülke bölünüyor. Terör hepimize ortak bir acıyı yaşatıyor ama dik duracağız. Yenilmeyeceğiz" diye sözlerine devam etti.

İLGİLİ HABERSon dakika haberi... Kılıçdaroğlu'nun aracını roketle vuracaklardıSon dakika haberi... Kılıçdaroğlu'nun aracını roketle vuracaklardı


"UCUNDA ÖLÜM OLSADA..."


Kılıçdaroğlu uğradığı saldırıyla ilgili ise, "Bugün buraya zorlu bir yolculukla geldik, 1 şehidimiz, 2 yaralımız var. Bir şehidimiz var, beni en çok üzen o. Keşke hiç olmasaydı. Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir şehidimizin olmasını beni en çok üzen şey oldu. Bakın hiçbir programımı iptal etmedim. Vatandaşa söz verdim. Ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim"