Cinayetle sonuçlanan olay, 22 Haziran’da Gaziosmanpaşa, Çukurçeşme Mahallesi’nden meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki G.F., 21 yaşındaki Anıl D.’nin karısına laf atarak sarkıntılık yaptı. Durumdan haberdar olan Anıl D., arkadaşı Hayrettin Perçem’i de yanına alarak konuşmak için G.F.’nin yanına gitti. Tehdit, yaralama ve hırsızlıktan suç kaydı bulunan G.F. ile Anıl D. yaşananlarla ilgili konuşurken tartışma yaşandı. G.F.’nin arkadaşları da olay yerine gidince laf dalaşı kavgaya dönüştü. Tarafların bıçak çekmesi üzerine, 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldü. Göğsüne 2 bıçak darbesi alan Hayrettin Perçem tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olayın ardından soruşturma başlattı. Cinayet Masası dedektifleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı.

FOTO: SÖZCÜ / Hayrettin Perçem FOTO: SÖZCÜ / Hayrettin Perçem


Görüntülerde, karşılıklı gurupların kavga ve bıçaklama anının görüldüğü kamera kayıtlarından belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

FOTO: SÖZCÜ FOTO: SÖZCÜ


Şüphelilerin sorgusunda ölümle sonuçlanan bıçak darbesini vuran saldırganın hırsızlıktan kaydı olan Kasım Ç.(19) olduğu anlaşıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.