Edinilen bilgilere göre olay Maçka İlçesi'nden tarihi Sümela Manastırı'na giden Coşandere vadisinin yüksek kesiminde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Bir grup teröristin bölgede olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Özel Harekat ekipleri çalışma başlattı.

FOTO: DHA FOTO: DHA


Ekipler ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memuru için telsizlerden de kan talebi yapıldı. Bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

FOTO: İHA FOTO: İHA


YARALI POLİS MEMURUNUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada kolundan yaralanan ve Maçka Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memuru Aydın Aksoy'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

a

SÜMELA MANASTIRI YOLU ULAŞIMA KAPATILDI

Coşandere Vadisi'nin yüksek kesiminde PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sürüyor. Vadide ulaşıma kapatılan Sümela Manastırı'na giden yoldan arka arkaya zırhlı araçlar ve Özel Harekat ekipleri geçiş yaptı.

FOTO: DHA FOTO: DHA


Yol çevresinde bazı sivil kişilerin, ellerinde av tüfekleriyle çevrede dolaştıkları gözlendi. Polis memuru için telsizlerden de kan talebi yapıldı. Bölgede operasyonlar sürdürülüyor.  DHA/İHA


FOTO: İHA FOTO: İHA