Polis memurunun CHP milletvekillerine kimlik sorması üzerine başlayan tartışmada CHP'li vekiller "yüzde yirmibeş oy almış bir partiyi tanıyacaksın" diye tepki gösterdi.

Turgut ERAT / İSTANBUL

"TANIMIYORUM" KAVGASI SÖZCÜ WHATSAPP HATTI'NA GELDİ

Tartışmayı kaydeden Sözcü okuru, çektiği videoyu 0549 807 27 99 numaralı Sözcü WhatsApp Hattı'na gönderdi. İki parça olarak gönderilen videonun birinci bölümünde yaşanan tartışma, ikinci bölümünde ise CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in tarafları sakinleştirmesi görülüyor.



TARTIŞANLARI CHP'Lİ VEKİLLER SAKİNLEŞTİRDİ

İddiaya göre kapıdaki güvenlik görevlileri CHP vekillerine kimlik sordu. Milletvekiliyiz yanıtı üzerine güvenlik görevlileri iddiaya göre "sizi tanımıyoruz" dedi. Bu diyalog üzerine tartışma başladı. "İki haftadır aynı şeyi yapıyorsunuz" diye tepki gösteren milletvekilleri ile güvenlik görevlileri arasında başlayan sözlü tartışmada sesler yükseldi. Tartışmanın büyümesi üzerine CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel tarafları sakinleştirdi.

KAVGAYA SEBEP OLAN İDDİA

Görgü tanıklarının iddiasına göre kapıda görevli polis, bir CHP Milletvekiline kabaca kimlik sordu. Yanında misafirleri bulunan vekile yine aynı görevli "sizi tanımıyorum" dedi. Bu diyalogların ardından tartışmaya diğer güvenlik görevlileri ve milletvekilleri de dahil oldu.